ALL-INN Oisterwijk inlijststudio

Sprekend beeld in een opvallende lijst, dat maakt indruk

Sprekend beeld in een opvallende lijst, dat maakt indruk

U herinnert zich vast wel een gebouw waar u onder de indruk was van de opmerkelijke schilderijen aan de muur. Een simpel wandje of een muur met uitstraling: dat is een wereld van verschil toch? Met de juiste wandaankleding bereikt u dit ook. Thuis of op de werkvloer.

Inlijststudio ALL-IN heeft niet alleen tal van woonhuizen, maar ook diverse zakelijke omgevingen voorzien van beeld in de mooiste lijsten. Wij helpen u bij het maken van een keuze uit het aanbod aan kunst, fotografie en ander beeld, maar natuurlijk ook bij het kiezen van de omlijsting. Onze grafische achtergrond is daarbij van groot nut. We lijsten het werk voor u in en kunnen het op locatie ophangen. Bezoek onze studio en laat u inspireren.

ALL-IN Oisterwijk Inlijsting

Inlijsting

In de studio helpen we u de perfecte foto- of schilderijlijsten te kiezen, met of zonder passe-partout, en voorzien van het juiste glas. U kunt kiezen uit standaardlijsten of op maat gemaakte in talloze kleuren. Verdiept of juist vlak. Van hout of aluminium. Gelamineerd of met normaal, ontspiegeld of Art glas.

Lijsten zijn er in alle vormen en maten. Bovendien hebben we diverse ophangsystemen, met sfeervolle verlichting, of zonder.

Schilderijenrestauratie

Oude schilderijen zijn vaak vervuild. Stof, nicotine en roet hechten zich aan het doek. Dit proces gaat geleidelijk en het valt daarom niet op, dat er veel van het beeld verloren is gegaan. Wij maken het voor u schoon en verwijderen de oude vernislaag.

Tot slot brengen we een nieuwe, beschermende vernislaag aan. Het verschil is opzienbarend: de kleuren worden zichtbaar en fris en uw schilderij is weer een genot om naar te kijken

Inlijsting ALL-INN Oisterwijk Inlijsting ALL-INN Oisterwijk

Kunstverkoop

Een bijzonder cadeau voor uzelf of een dierbare vindt u in onze studio. Kleurrijke zeefdrukken, monotypes en etsen bijvoorbeeld. We hebben een aantal speciale kunstwerken van verschillende kunstenaars in de verkoop. Een kleine greep uit de collectie ziet u hier:

Ad van Bokhoven Oisterwijks ven